Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Beskrivning

Avdelningen för ordinärt boende har till uppdrag att verkställa beslut om insatsen hjälp i hemmet. Verksamheten ska bygga på respekt för de äldres behov, självbestämmande och integritet. 

Enheten för planerares uppgift är att samordna och effektivisera verksamheten för att uppnå optimal kvalitet med individens behov i centrum och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna som arbetar inom ordinärt boende.

Vi söker nu en flexibel och ambitiös Planerare under sommarveckorna 28-32 på ett vikariat. Tjänstgöringsgrad är 100% med tillträde 2022-07-11 och pågår till 2022-08-12.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta verksamhetens planering i verksamhetssystemet och  sköta vikarieanskaffningen till enheterna.

Du kommer att ha kontakt med personal, brukare, anhöriga och externa professioner samt bistå enhetschefer med diverse administrativa sysslor.

Kvalifikationer

Du bör ha kunskaper om lagar och föreskrifter inom personalområdet, likaså kunskaper om ekonomi relevant för befattningen. Det är viktigt att du har erfarenhet av administrativt arbete.

Är du utbildad undersköterska ser vi det som meriterande och har du kunskaper om arbetsmiljölagstiftningen är det ett plus.

Vi söker dig som är strukturerad, har god samarbetsförmåga, kan ta eget ansvar och driva ditt arbete framåt samt är flexibel, lojal, stabil och uthållig. Det är mycket viktigt att du är serviceinriktad.

Krav

Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi/administration eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Kunskaper och erfarenhet inom verksamhetsområdena HSL, SoL och LSS.

Arbetslivserfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Goda datakunskaper.

Erfarenhet inom systemen LifeCare, Beshed och ProCapita.

Körkort B.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2022-08-12
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-07-11
Löneform Månadslön eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2022/153
Kontakt
  • Emma Berglund, Enhetschef, 0250-26808
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-26796
  • Vision, 0250-26000
Publicerat 2022-05-05
Sista ansökningsdag 2022-05-19

Tillbaka till lediga jobb