Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Arbetsbeskrivning

Juntgården är ett särskilt boende som ligger i Venjan cirka fem mil från centrala Mora. Boendet har 14 lägenheter och tillgång till gemensamhetsutrymmen och matsal för de boende.
Vi utför även hemtjänst till brukarna i Venjan.

Vi söker två trevliga och flexibla undersköterskor till Juntgården och Venjans hemtjänst.
Tjänsterna är tillsvidare med 100% tjänstgöringsgrad och schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som anställd på Juntgården arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete, som tillexempel att hjälpa brukaren med personlig omvårdnad inklusive munvård och att utföra delegerade arbetsuppgifter enligt HSL inklusive läkemedelshantering.

I ditt uppdrag ingår även att stödja brukaren i deras skötsel av sitt hem, att vara behjälplig omkring kosthållning utifrån brukarens behov, bland annat genom att verka för goda matvanor och en god måltidmiljö, att dokumentera omsorgsarbetet i verksamhetssystemet enligt instruktioner och socialstyrelsens rekommendationer samt att kommunicera med brukare, anhöriga och andra professioner i verksamheten/inom yrket samt andra aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har en förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt. Du tar initiativ till utveckling och tar ansvar för verksamheten samt din egen och andras arbetssituation.
Viktigt är att du delar Mora Kommuns värdegrund.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt, du tar ansvar för din uppgift och är lugn och kontrollerad i stressade situationer. Du ska kunna arbeta bra med andra människor, och vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du har kunskaper om regelverk på socialtjänstens och hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde HSL och SoL, kunskap om relevant lagstiftning inom arbetsmiljö samt kunskap om läkemedelshantering. 
Vi lägger även stor vikt vid om du har erfarenhet av traditionellt vård- och omsorgsarbete, av omsorg om äldre och av arbete inom politiskt styrda organisationer. 

Vi ser det som meriterande om du även har en påbyggnadsutbildning inom tillexempel demens, psykisk ohälsa eller palliativ vård eller om du har erfarenhet av palliativ- eller demensvård. 

Krav

Undersköterskeutbildning

Körkort B för manuell växellåda.

Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. 

Kunskaper om relevant lagstiftning som offentlighet och sekretess.

Kunskap om basala hygienrutiner.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Venjan
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/105
Kontakt
  • Jessica Nilsson, Enhetschef, 0250-26890
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-26796
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Tillbaka till lediga jobb