Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Stadsbyggnadsförvaltningen
Mora och Orsa kommuner har en gemensam Stadsbyggnadsförvaltning som ansvarar för båda kommunernas verksamhet inom fysisk planering, bygglov, bostadsanpassning, mät- kart- och GIS. Förvaltningen har 31 medarbetare och består av en planenhet, en kart- och mätenhet, samt en bygglovsenhet.

Beskrivning

I Mora och Orsa pågår spännande och utmanande planarbeten. Ytterligare intressanta planarbeten ligger och väntar.  

Vi söker dig med erfarenhet för att komplettera vår arbetsgrupp. För närvarande är vi fem personer på planenheten men utökar nu med ytterligare en medarbetare. Vi erbjuder utvecklande och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Tillsammans formar vi arbetsvillkoren så det passar dig i din livssituation så att din arbetstid är möjlig att kombinera med en aktiv fritid och familjeliv.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som planarkitekt blir en stimulerande utmaning för dig som vill vara med och utforma framtidens Mora och Orsa. Du erbjuds intressanta och varierande arbetsuppgifter eftersom du kommer att arbeta med både detaljplaner och översiktsplaner. Du kommer att driva dina planer självständigt som projektledare men i samverkan med kollegor på planenheten, andra förvaltningar och bolag, fastighetsägare och övriga myndigheter m.fl. I tjänsten ingår även att ha en samordnande roll och att biträda planchefen med att handleda övriga planarkitekter.

Du tar initiativ till utveckling samt möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du är serviceinriktad och ansvarstagande och har lätt för att samarbeta både inom den egna organisationen och gentemot allmänheten.

Du har goda kunskaper i PBL och planprocessen, kunskaper i digital planframställning och GIS och det är meriterande om du har kunskap om Arc Map, Adobe och Focus detaljplan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning på fysisk planering eller arkitektur. Du har goda kunskaper om gestaltning och stadsbyggnad och är bra på att kommunicera i tal, text och bild. Du har minst fem (5) års erfarenhet som planarkitekt.

Krav

Tjänsten innebär resor och det krävs B-körkort.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/222
Kontakt
  • Tommy Ek, förvaltningschef, 0250-262 52
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-10-06

Tilbake til ledige stillinger