Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Beskrivning

Vi söker engagerade vikarier för arbete inom barnomsorgen i Mora kommun. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill jobba. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Du kan snabbt anpassa dig till nya miljöer, är flexibel och har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet som vikarie kräver initiativförmåga och att du är ansvarsfull, till exempel som barnskötare, förskollärare, idrottsledare, barnvakt eller lägerledare.

Arbetsuppgifter

Som vikarie på en förskola eller ett fritidshem ersätter du ordinarie personals frånvaro. Du kommer att tillsammans med arbetslaget att ansvara för barnens dag på förskola/fritids. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med barnen och att vara lyhörd för deras behov, men också att du tar ansvar och sätter gränser.

Det är viktigt att visa engagemang, vara aktiv och närvarande i barnens lek, samt att vara ett stöd för barnen vid rutinsituationer som t.ex. påklädning och matsituationer. Verksamheterna är öppna mellan kl. 06:30 - 18:30. En del av vikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som kan infinna dig med kort varsel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser samt att ha lätt att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Krav

Gymnasieexamen

Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

 Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad varierande
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/225
Kontakt
  • Ewa Gustafsson, 0250-26888
  • Farhad Rahavard, 0250-26124
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0250-266 57
  • Kommunal, 0250-267 96
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-10-07

Tilbake til ledige stillinger