Socialförvaltningen, Särskilt boende, Tomtebogården

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi är ett härligt gäng undersköterskor och vårdbiträden som nu söker fler kollegor, vill du vara med och forma nya Tomtebogården tillsammans med oss?

Tomtebogården är ett trivsamt äldreboende beläget cirka 1,5 kilometer från Mora centrum med naturen nära inpå husknuten. Vi är ett tryggt hem för våra 40 boende fördelat på fyra avdelningar, varav en är specialiserad på demensvård. Vi är stolta över att vara en plats där både boende och personal trivs och utvecklas.

Vi söker just nu medarbetare till både tillsvidareanställning och vikariat på heltid med varierande arbetstider, inklusive dag, kväll och helger. Vi i vårt team arbetar med de äldre utifrån IBIC på ett rehabiliterande arbetssätt tillsammans med rehab och våra sjuksköterskor för att forma en bra vardag med aktiviteter och skratt med våra boende.

Som undersköterska och vårdbiträde har du ett av våra viktigaste yrken och vi strävar efter att du ska känna glädje varje dag du kommer till arbetet.

Din roll hos oss:

På Tomtebogården arbetar vi nära våra boende och deras anhöriga för att ge bästa möjliga vård och omsorg. Vi arbetar med fasta omsorgskontakter där du kommer att hjälpa till med personlig omvårdnad och munvård, stödja kosthållning och nutrition samt verka för goda matvanor utifrån IBIC. Kosten levereras från vårt fantastiska kök på Saxnäs, som använder lokala leverantörer och råvaror för en näringsriktig kost till våra äldre.

Du kommer också att utföra delegerade arbetsuppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen, inklusive läkemedelshantering, samt dokumentera omsorgsarbetet enligt Socialstyrelsens riktlinjer i systemet Life Care.

Som person har du förmågan att anpassa dig och arbeta utifrån den enskildes behov. Arbetet innebär nära samarbete med både kollegor, boende och anhöriga så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är empatisk, vilket hjälper dig att bygga förtroende och skapa en trygg miljö. Du behåller fokus även i pressade situationer, vilket bidrar till att ge god omsorg till våra boende. Att vara serviceinriktad och strukturerad hjälper dig att planera och organisera ditt arbete effektivt, vilket i sin tur ger en hög kvalitet på vården.

Vi söker dig som:

 • Är utbildad undersköterska (gäller tillsvidareanställning)
 • Har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, gärna inom demensvård.
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • Är van vid att arbeta enligt basala hygienrutiner och känner till offentlighets- och sekretesslagen.
 • Har datakunskaper för dokumentation och andra digitala arbetsuppgifter.

Vi erbjuder:

 • En arbetsplats där du kan utvecklas och växa.
 • Ett stöttande team av kollegor och ledning.
 • Möjlighet att bygga en trygg och meningsfull gemensam kultur som värnar om medarbetare och äldre
 • Möjlighet att vara en del av ett boende där vi sätter individens behov och välbefinnande i centrum.

Ansök idag och bli en del av vårt engagerade team! Vi intervjuar kandidater löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/161
Kontakt
 • Helen Nybladh, 0250-27370
Facklig företrädare
 • Kommunal, 0250-26796
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-28
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb