Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Beskrivning

Kulturskolan Miranda söker en pedagogisk teaterlärare i samband med nuvarande medarbetares pensionering. Kulturskolan ligger på strandenområdet i centrala Mora. Personalen undervisar dels ute på kommunens skolor och dels i våra egna lokaler i Rosa Huset. I Mora arbetar vi enligt den kulturpedagogiska planen som styr vad kommunens elever ska få i form av kultur samt tydliggör hur samarbetet ska se ut. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta främst med teater/drama ute på kommunens två högstadieskolor. Dessutom kommer du att leda teaterverksamhet på barns och ungas fritid på Rosa Huset. Att arrangera teateruppsättningar kan också förekomma i arbetsuppgifterna. Vi eftersträvar samarbete mellan de olika estetiska uttrycksformerna och med andra musik-/kulturskolor i länet. Du förväntas dessutom ta ansvar i kulturskolans gemensamma, tvärkulturella arrangemang. Du kommer att ingå i ett arbetslag med dans-, rytmik-, bild- och film-/medialärare. 

Kvalifikationer

Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning i teater i första hand, drama i andra hand.

Du har erfarenhet av undervisning med barn och ungdomar i olika åldrar och speciellt i grupper av varierande storlek. Du bör också ha erfarenhet av och/eller kunskap om arbete i grundskolan.

Du besitter en god förmåga i att samverka med lärare och rektorer på grundskolan och kollegor och elevernas föräldrar i kulturskolan.

Du kan driva processen i en grupp framåt mot en färdig produktion 

Vi söker Dig som är självgående, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Vidare bör Du vara kreativ, tydlig och initiativtagande. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kunna arbeta kvällar och helger när tjänsten så kräver.

Krav

Körkort B, manuellt växlad bil, erfordras.

Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta i pedagogisk verksamhet ska uppvisas.

Tillgång till egen bil krävs. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-08-09
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2021/135
Kontakt
  • Enhetschef kulturskola, Melker Brodin, 0250-26544
Facklig företrädare
  • Johanna Persson, Lärarförbundet, 0250-266 57
Publicerat 2021-05-18
Sista ansökningsdag 2021-06-03

Tillbaka till lediga jobb