Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Beskrivning

Morkarlbyhöjden är en högstadieskola där elever och personal trivs. Skolan har ca. 370 elever och drygt 40 personal. Personalomsättningen är låg både bland lärare och skolledning. Skolans arbetssätt präglas av samarbete och kamratskap. Sedan två år har vi, via interna och externa, arbetat mot att utveckla ett coachande förhållningssätt mellan lärare och mellan lärare och elev.

Vi söker dig som vill vara en aktiv del av en inkluderande arbetsmiljö  där trivsel, samarbetsvilja och pedagogisk utveckling präglar arbetsdagen.

Arbetsuppgifter

Undervisning i något/några NO-ämnen samt Teknik, i kombination med Idrott och Hälsa.

Kvalifikationer


Vi ser att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella, och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du har väl grundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ser möjligheterna i förändringar och a r lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer.

Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god pedagogisk insikt med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren. Du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer.

Krav

Du har lärarlegitimation

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Ferielön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/179
Kontakt
  • Hans Lövgren, rektor, 0250-26627
  • Anders Kronberg, bitr. rektor, 0250-26641
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0250-26000
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb