Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.

Beskrivning

Vi söker nu flera undersköterskor för pooltjänstgöring på bemanningsenheten. Som undersköterska inom bemanningsenheten arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete och ska ha förmåga att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar. 

Poolens uppdrag är att täcka vikariebehov i kommunens olika verksamheter. Du kommer att arbeta dag och kväll samt helger. Anställningen följer ett lokalt kollektivavtal om arbetsförutsättningar för pooltjänstgörande personal. Detta innebär en möjlighet att planera sin arbetstid, men är samtidigt förbundet till ett ökat egenansvar i förhållande till personliga önskemål och verksamhetens behov.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringen.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår:
· Att hjälpa vårdtagarna med personlig omvårdnad inklusive munvård.
· Utifrån de äldres behov och välbefinnande samverka och vara behjälplig omkring kosthållning och nutrition, bl a genom att verka för goda matvanor och en god måltidsmiljö.
· Stödja dem i deras skötsel av sitt hem.
· Delegerade arbetsuppgifter enligt HSL inklusive läkemedelshantering.
· Att dokumentera omsorgsarbetet i verksamhetssystemet enligt instruktioner och socialstyrelsens rekommendationer.
· Att kommunicera med vårdtagare, anhöriga, andra professioner i verksamheten/inom yrket samt andra aktörer.

Kvalifikationer

Du har utbildning i form av omvårdnadsprogrammet 3år eller liknande utbildning som prövas likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård o omsorg. För att lyckas som i uppdraget som medarbetare i bemanningspoolen är du lojal och har hög samarbetsförmåga. Du är flexibel och serviceinriktad och har uppnått personlig mognad. Du är empatisk och relationsskapande. Förmåga att ta initiativ och vara självgående är avgörande i ditt uppdrag. Ett bra bemötande är av högsta prioritet.Vi värdesätter ett stort engagemang och intresse av att lära nytt och dela med sig av sin kunskap till andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Du vill och ser möjligheter i att arbeta över fler områden. Du kan med kort varsel få ändra till exempel arbetsområde eller arbetstid. Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har datakunskaper och har någon vana att arbeta med dator/telefon som arbetsverktyg. B-körkort för manuell är ett krav för tjänsten.

Krav

Körkort B manuell bil är ett krav.
Erfarenhet är ett krav.
För att kunna arbeta inom vård- och omsorg behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Rekryteringen sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/144
Kontakt
  • Maria Pedersen, verksamhetschef, 0250-26150
  • Linda Svedberg, bemanningsadministratör, 0250-26000
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-26796
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb