Mora Kommun

 Ansök idag. Kollegor imorgon.

 

Arbetsbeskrivning

Individ och Familjeomsorgen söker ytterligare en socialsekreterare till Barn- och ungdomsenheten då en av våra medarbetare kommer att bli föräldraledig. Du kommer att arbeta som socialsekreterare för barn och unga tillsammans med två förste socialsekreterare, mottagnings- och familjehemssekreterare, metodhandläggare samt administratör.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö med delaktighet, tydlighet och struktur, stöd i handläggningen och en rimlig arbetsbelastning. Arbetsuppgifter: Vi arbetar utifrån BBIC och Signs of safety. I arbetet ingår att, i enlighet med gällande lagstiftning, utreda, besluta om, genomföra och följa upp öppna insatser samt placeringar. Vi arbetar aktivt tillsammans för att nå förbättrade livsvillkor och hitta lösningar för barn, ungdomar och deras familjer i hemmiljö.
I arbetet ingår även att arbeta förebyggande i samverkan med andra samhällsaktörer, både internt och externt. Socialförvaltningen arbetar i verksamhetssystemet Procapita.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning och socialt arbete med barn och familj, att du kan se möjligheter och kommunicera på ett respektfullt sätt. Du har en god utrednings- och dokumentationsförmåga samt förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete. 
Som person är du mogen, trygg, ansvarsfull och stabil. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du har förmågan att arbeta självständigt och i nära samverkan med andra.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval kommer att ske löpande under annonstiden. Vi förbehåller oss rätten att rekrytera innan annonstiden går ut.

Körkort B erfordras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/32
Kontakt
  • Ewa Byström, enhetschef, 0250-263 60
Facklig företrädare
  • Camilla Hållnissa, Vision, 0250-260 00
  • Stina Taugböl, SSR, 0250-265 74
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Tillbaka till lediga jobb