Mora kommun

Ansök idag. Kollegor imorgon.


Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 

Mora kommun söker en personalhandläggare för ett vikariat på deltid. Vill du komma och jobba med oss?

Arbetsbeskrivning

Personalenhetens uppdrag är att utveckla, samordna och följa upp Mora kommuns arbetsgivarpolitik och strategiska kompetensförsörjning genom att på olika sätt ge cheferna de verktyg de behöver för att klara sitt uppdrag. Enheten består av tre personalstrateger, en personalhandläggare och personalchef. Tjänsten som personalhandläggare innefattar administrativt och operativt stöd utifrån enhetens uppdrag. Du kommer ge systemstöd för rekrytering, utveckla rutiner, koordinera och administrera introduktionsutbildning för nyanställda samt administrera kompetensutvecklande insatser och hälso- och friskvårdsaktiviteter. Du ansvarar för den administrativa samordningen av fackliga förtroendevalda samt för chefsforum och centrala samverkansforum och du är webbredaktör på intranät och extern webb för personal- och arbetsgivarfrågor.

Tjänsten är ett vikariat på deltid, 60%, under ordinarie personalhandläggares studieledighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalområdet. Du behärskar god svenska i både tal och skrift och hanterar Office-paketet utan svårigheter. Tidigare erfarenhet av arbete med rekryteringssystem och administrativt arbete är meriterande.

Arbetet ställer höga krav på tydlighet, samarbete och bemötande. Du är strukturerad och noggrann, tycker om ordning och reda och är serviceinriktad. Din sociala ådra och din goda kommunikationsförmåga har du stor nytta av i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan senast den 20 november 2019. För ytterligare information om Mora kommun läs gärna mer på: www.morakommun.se

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/379
Kontakt
  • Anna Nises Borgström, personalchef, 0250-263 01
Facklig företrädare
  • Vision, 0250-260 00
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Tillbaka till lediga jobb